Project

Beach Front Bliss

This was an exciting conversion project for Cut Once. We converted a unit on a large seaside property into a smart indoor/outdoor entertaining area overlooking a huge pool.

To reflect our client’s love of Australian hardwood timber, we installed Western Red Cedar doors and windows, recycled timber floors, multiple Merbau decks, and a hardwood pergola. Inside, Merbau timber was used to tie the indoor and outdoor design together. It was used for the kitchen range hood, the island bench back panel and for the ceiling’s structural beams. Special features include a fireplace that provides a warm focal point and an impressive frameless glass balustrade rises from the deck. The project was completed just in time for the family to enjoy summer around the pool.

This special project was a pleasure for the Cut Once team to work on!